Dream Foundation tutvustab Pärnus välismaal õppimise võimalusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Dream Foundation Eesti tutvustab Eesti tuuri raames täna 16.10-16.35 Sütevaka  humanitaargümnaasiumis ja homme 9.55-10.40 Pärnu Ülejõe gümnaasiumis välismaale õppima minemise võimalusi.

Koolides toimuvates infotundides viiakse noored kurssi Dream Foundation Eesti partnerkõrgkoolide ja nende õppesuundadega. Sealjuures tutvustatakse kandideerimisvõimalusi ja lükatakse ümber müüte välismaal õppimise kallidusest, keelebarjääri probleemist ja paljust muust, teatas Dream Foundation Eesti esindaja Grete Kõrgesaar.

Infotunnid on interaktiivsed, mis tähendab, et noored ise saavad aktiivselt arutelust osa võtta ja küsida. Samuti korraldab Dream Foundation kõigi osalejate seas välismaal õppimise teemalise küsitluse.

Täna alanud tuuri raames on plaanis läbi käia kõik Eesti maakonnad, et kõigil noortel oleksid võrdsed võimalused ja info. Oktoobrikuus külastab Dream Foundation peamiselt Pärnumaa koole.

Dream Foundation on Euroopas tegutsev organisatsioon, mille peamine tegevusala on välismaale õppima mineku tutvustamine, võimaluste loomine ja õpingutel noorte toetamine. Dream Foundation sai alguse Eestist, kuid tegutseb nüüdseks üle Euroopa.

Käesoleval hooajal on suurepärane võimalus Dream Foundationi kaudu kandideerida 30 kõrgkooli, mis pakuvad enam kui 1500 ingliskeelset õppeprogrammi kõikjal maailmas. Kõik koolid on eelnevalt läbinud põhjaliku hindamise, veendumaks õppeprogrammide kvaliteetsuses.

Dream Foundationi abiga on välismaale õppima läinud rohkem kui 1000 inimest 7 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles