Teise liiga lõppvaatus tuleb põnev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti jalgpallimeistrivõistluste teise liiga lääne- ja lõunatsoonis mängivad Pärnumaa võistkonnad said eelviimases voorus punktilisa. Viimana voor tuleb põnev, sest Kalevil on šanss jõuda esikolmikusse, Vändras baseeruv Pärnu Vaprus II võitleb aga tabeli teises pooles, et mitte langeda üleminekumängudele kolmanda liiga parematega.

Teise liiga eelviimases voorus alistas Kalev Risto Pärnati väravatest 2:0 FC Tarvastu.

Kalev on enne viimast vooru 45 punktiga tabelis neljandal kohal, jäädes koht kõrgemal paiknevast Nõmme Unitedist maha ühe punktiga. Viimases voorus kohtub Kalev Tartus liigas esikoha juba taganud HaServiga. Punktilisa korjates võivad pärnakad tõusta kolmandale kohale, kui Nõmme Nõmme meeskond Saaremaalt Sörve meeskonna vastu punkte ei saa või lõpetab seal viigiga.

Vapruse duubel tegi eelviimases voorus 1:1 viigi HaServiga. Vapruse eest oli täpne Ranet Lepik.
Vaprus II, kes on tabelis 10. kohal, võib viimases voorus tõusta üheksandaks, aga langeda ka 12. kohale, mis tähendab kaht üleminekumängu kolmanda liiga parimatega.

26. voorus kohtub Vaprus II Tallinnas HÜJK Emmastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles