Pärnu rannavalve tegeleb rannapinkidel magavate purjutajatega

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavalvur Pärnus, taustal käib pidu.
Rannavalvur Pärnus, taustal käib pidu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kuigi Pärnu rannas pidutsevad kümned tuhanded inimesed juba kolmandat päeva jutti, ei ole see plaažil rannavalveteenust pakkuvatele G4Si rannavalvuritele tööd märkimisväärselt juurde toonud.

Pärnu rannavalve meediku Roland Sündi andmeil on olukord Pärnu rannas üldiselt rahulik. Tänane rahvarekord on seni 6000-7000 inimest, eile oli rannas umbes 10 000 suvitajat.

“Alkoholijoobes inimesi on rannas küll märgata, kuid suurt pahandust nad ei tee ja ujuma ei kipu,” ütles Sünt. “Käiakse pigem madalas vees end jahutamas. Mõni alkoholijoobes rannaline oli rannapinkidele magama jäänud.” 

Kui neljapäeval tuli G4Si rannavalvuritel kutsuda korrale klaastaraga randa tulnud inimesi 32 korral, siis eile vaid viiel ja täna ainult ühel korral. 

G4Si rannavalve meedikul tuli eile anda esmaabi paarile inimesele, kes olid klaasikillu jalga astunud, samuti paarile lapsele, kes olid kukkudes marrastuse saanud. Täna vajas meediku abi naine, kes oli omale kruvi jalga astunud. 

Sünt lisas, et olukord rannas on üllatavalt rahulik ja Weekend Festivali külastajad pole väga palju tööd juurde toonud. 

G4Si rannavalvurid tuletavad siiski meelde, et purjuspäi vette minek on ohtlik ja klaastaaraga randa tulla ei tohi, ja soovivad kõikidele pärnakatele ja külalistele meeldivat nädalavahetust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles