Galerii: Kuldrulal tuli Eesti meistriks ka brasiillane

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel krooniti Pärnu skatepark'is ekstreemspordiüritusel OnWheels Kuldrula Eesti meistrid BMXi, rula, trikitõukeratta ja triki-uisu arvestuses ning publikule pakuti uskumatuna tunduvaid trikke.

Kuldrula pressiesindaja Henri Hollandi teatel oli tänavune Kuldrula, mis oli ühtlasi Eesti lahtised meistrivõistlused, eriline ja kõrgetasemeline rahvusvahelise osavõtjaskonna tõttu.

“Pärnusse kogunes võistlema Eesti paremik, kuid tuli ka väga andekaid sõitjaid Lätist, Leedust, Rootsist, Soomest, Inglismaalt, Austraaliast ja isegi Brasiiliast,” rääkis Holland.

Nii juhtuski, et pärast kahte pikka, kuuma ja ekstreemset võistluspäeva krooniti Eesti meistriks kolm eestlast ja üks brasiillane.  

“Kindlasti võib ürituse tipphetkeks pidada, kui Brasiilia BMXi imelaps Andre Jesus ületas kõrgeima hüppe võistlusel uskumatuna tunduva kaks meetrit ja 40 sentimeetrit,” märkis Holland. “Lihtsalt latist ülehüppamise asemel tegi ta seda hoopis saltoga. See ajas publiku hulluks ja rahvas skandeeris rulapargis Jesuse nime!”

OnWeels Kuldrula tulemused

Rula
1. Rain Lindemann (EST) - 73,3 p
2. Aleksandr Tubin (EST) - 70,0 p
3. Raul Urberg (EST) - 64,3 p

BMX
1. Andre Jesus (BRA) - 87,6 p
2. Andres Lainevool (EST) - 86 p
3. Talis Viirpalu (Est) - 74,6 p

Rulluisk
1. Evert Lubja (EST) - 85 p
2. Aaron Turner (UK) - 82 p
3. Indrek Uibo (EST) - 78 p

Tõukeratas
1. Roomet Säälik (EST) - 99 p
2. Kert Avarsalu (EST) - 93,7 p
3. Martin Oja (EST) - 88,3 p

Eriauhinnad
Parim rula noor - Erik Merisalu
BMXi parim noor - Roomet Säälik
Uisu parim noor - Kaur Piirsalu
Uisu parim trikk - Rene Lutterus
Tõukeratta parim noor - Roomet Säälik
Tõukeratta parim trikk - Deeno Lippand

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles