Võida “Eesti talendi” meeneid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oma andekust on endiselt võimalik näidata neilgi, kes talendisaates ei osale. Nimelt ootab vabaajaportaal 24tundi.ee detsembri keskpaigani kõigilt eestimaalastelt andekaid videoklippe.

Oodatud on nii lõbusad koduvideod, lavastused, videod trikkidest, laulmisest, tantsimisest kui kõigest muust, millega annab oma andekust väljendada. Samuti ei ole tähtis, kas videos näitavad oma annet inimesed või koduloomad või on andekas hoopis klipp ise.

Videoklipid on soovitav laadida Postimehe ftp-serverisse aadressil ftp.postimees.ee/incoming/online_video. Video maht tohib olla kuni kümme megabaiti ja see peab olema flv, wmv, mpg, mov, avi, m4v või mp4 formaadis.

Kui ftp-serverisse laadimine mingil põhjusel ei õnnestu, võib video olla mõnes avalikus videokeskkonnas, näiteks Youtube’is.

Pärast video üleslaadimist tuleks saata e-posti aadressil video@24tundi.ee kiri videofaili nime ja lühikirjeldusega, miks on teie klipp andekas. Vajadusel tuleb lisada video asukoha link, samuti autori kontaktandmed.

Kõigi videosaatjate vahel loosime välja hulga “Eesti talendi” meeneid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles