Ratsasporditreener Maila Kukk pühendub noortele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Vändra Ratsaspordiklubi kogenud treener Maila Kukk jälgib harjutusväljakul, kuidas tüdrukud läbivad parkuuri, mille nad ise juhise järgi treeningu eel üles seadsid.
MTÜ Vändra Ratsaspordiklubi kogenud treener Maila Kukk jälgib harjutusväljakul, kuidas tüdrukud läbivad parkuuri, mille nad ise juhise järgi treeningu eel üles seadsid. Foto: Mailiis Ollino

“Ja tulge siit seda rida, kõik kolm takistust järjest – tõmba keha üles, kahel takistusel oli keha natuke ripakil, viimane oli hea,” kõlab üle liivaga kaetud väljaku ratsasporditreener Maila Kuke hääl, mis paneb parkuuri harjutajad veelgi rohkem pingutama.

Kesknädala pärastlõunal on esimesena hobuste seljas algajad, nende järel tulevad edasijõudnud. MTÜ Vändra Ratsaspordiklubi on nagu kaubamärk, mis oma headuses tõmbab ligi palju kaugemaidki kui ainult alevinoori. Siin käiakse treenimas näiteks Järvakandist ning suviti on hobuste seljas lapsi pealinnast ja põhjanaabri juurestki.

Hästi hooldatud kaunid hobused kuuletuvad ratsanikele kappamise müdinas ja takistustest sujuvalt üle lennates. Treeneri kogenud silm saadab neid kõiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles