Pavel Loskutov võitis Jüri Jaansoni koera

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe staadioni jooksul ja käimisretkel osales ligi 200 spordisõpra.
Kahe staadioni jooksul ja käimisretkel osales ligi 200 spordisõpra. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus toimunud kahe staadioni jooksul sai ülekaaluka võidu Pavel Loskutov, kes läbis ligi viiekilomeetrise distantsi 15 minuti ja 34 sekundiga.

Raeküla staadioni juurest raja rekordi plaaniga starti asunud Loskutovil jäi seekord eesmärk saavutama. Sellele tõmbasid kriipsu peale kohati libe rada ja kõva konkurentsi puudumine. Kalevi staadionil tiksus finišikell Loskutovi lõpujoone ületamisel 18 sekundit üle kehtiva rekordaja.

Tänase jooksu teise koha sai Pärnumaalt pärit Alo Rand, kelle lõpuaeg oli 16.39. Kolmas oli Viljandi mees Sven Reiss 17.27ga.

Naiste arvestuses ei olnud vastast Tallinnast pärit Jekaterina Patjukile, kes oli 17.30ga üldarvestuses neljas finišijoone ületaja.

Naiste teine oli 18.38ga pealinlane Evelin Kärner ja kolmas 20.52ga parima naisjuuniorina pärnakas Birgit Pihelgas.

Sõudeäss Jüri Jaanson lõpetas tänavuse kahe staadioni jooksu 23. kohaga.

Esikohast Jaansonite pere siiski ilma ei jäänud. Koos sõudekuulsuse tütre Anitaga lippas rajal vapralt pere Yorkshire'i terjer Tupsu, kellele teisi koeri konkurentsi pakkumas ei olnud.

Kahe staadioni jooksul finišeerus 167 osalejat. Käimisrajale läks 17 kõndijat.

Kahe staadioni jooksu finišiprotokoll avaldatakse Kahe silla klubi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles