Linnaarhitekti kohale on kolm kandidaati

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile viimast päeva Pärnu linnaarhitekti ametis tööl olnud Karri Tiigisoone kohale kandideerib kolm inimest, teatas linnavalitsuse avalike suhete teenistus. Konkurss jätkub järgmiste voorudega.

“Uue linnaarhitekti tööle asumise aeg ei ole teada ja sõltub konkursi edasistest voorudest,” ütles linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap. “Kuni uus linnaarhitekt pole selgunud, jaotatakse ametiülesanded ajutiselt ümber planeerimisosakonna teiste ametnike vahel.”

Pärnu linnaarhitekti paljude töökohustuste hulka kuulub linna avaliku ruumi planeerimine, üld-, teema- ja detailplaneeeringute koostamise korraldamine ning ehitusprojektide arhitektuurse osa seadusele vastavuse jälgimine. Samuti kodanike nõustamine ehitus- ja planeerimisküsimustes, arhitektuurivõistluste ning hoonestuskavade koostamise korraldamine Pärnu linnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles