Jaak Saarniit: Lõplik tõde Pärnu riigimaja osas selgub aastal 2018

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Pärnu linnapea, nüüd riigi kinnisvara aktsiaseltsi juhtiv Jaak Saarniit kandideerib käimasoleval konkursil taas RKASi juhatuse esimeheks.
Endine Pärnu linnapea, nüüd riigi kinnisvara aktsiaseltsi juhtiv Jaak Saarniit kandideerib käimasoleval konkursil taas RKASi juhatuse esimeheks. Foto: Ants Liigus

Riigi kinnisvara aktsiaseltsi (RKAS) juhi Jaak Saarniidu kinnitusel liigub RKAS edasi nii riigiasutusi koondava Pärnu riigimaja kui ka Tammsaare puiesteele rajatava siseturvalisuse ühishoone projektiga.

Konkreetsest aastanumbrist, mil Koidula riigigümnaasiumi järel tühjaks jäänud vanade kutsekooli hoonete asemele kerkib Eesti üks suuremaid riigimaju, pole siiski põhjust veel rääkida.

Jaak Saarniit, räägime esimesena riigimajast. Kas RKAS on oma erimeelsused muinsuskaitseametiga lahendanud ja jõudnud Pärnu riigimaja kõrguse osas kompromissile?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles