Kahe staadioni jooks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Suurte traditsioonidega Pärnu kahe staadioni jooksu lõpetas võitjana Eesti parim maratonimees, valgalane Pavel Loskutov, kes läbis viie kilomeetri pikkuse raja 15 minuti ja 34 sekundiga. Teise auhinna teenis Alo Rand Pärnumaalt (16.39) ja kolmandaks tuli Sven Reiss Viljandist (17.27).

Naistest sai esikoha üldarvestuses neljandana lõpujoonele Kalevi staadionile jõudnud tallinlanna Jekaterina Patjuk (17.30), teine oli Evelin Kärner (18.38) ja kolmas Birgit Pihelgas (20.52). Kokku startis Raekülast Uku puiesteelt 167 jooksjat ja käies läbis raja veerandsada tervisesportlast.

“Mul oli väike eesmärk püstitada uus rajarekord, kuid tugevate konkurentide puudumise tõttu jäi senine tippmark püsima,” rääkis juba distantsi algul pikalt juhtima läinud Loskutov. “Rada oli huvitav ja jooksu korraldus suurepärane, Pärnusse tulen ikka heal meelel.”

Sõudekorüfee Jüri Jaanson lõpetas jooksu ajaga 19.04. Suurt elevust tekitas Jaansoni tütar Anita, kes läbis distantsi koos pere noorima liikme, Yorkshire’i terjeri Tupsuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles