Noortebänd 2015 poolfinaali pääses kolm Pärnu bändi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ansambli Voice Of Voices liikmed Korter 13 prooviruumis.
Pärnu ansambli Voice Of Voices liikmed Korter 13 prooviruumis. Foto: Urmas Luik

Laupäeval Tallinna kultuuriasutuses PADA toimunud noortebändi konkursi avapeol kuulutati välja tänavused poolfinalistid, kelle sekka pääses kolm suvepealinna kollektiivi.

Demovooru läbisid Pärnumaalt A3 ja Howling Sky. Samuti jõudis poolfinaali Voice of Voices, kes pääses võistlusele kohalikult konkursilt. 

«Demovoorus tuleb väga hästi välja, kes tahab konkursil osaleda ja kes on selle nimel valmis pingutama,» märkis demovooru žüriiliige Egert Milder. «Kuigi lugu võib hea olla, ei saa telefoniga tehtud salvestusi paraku edasi lubada.»

Samuti žüriis osalenud Piret Järvis leidis endale nii mõnegi uue ja huvitava kõlaga bändi. «Demode seas oli väga põnevaid leide, mille live-esitusi ootan väga,» sõnas Järvis. Kõige rohkem soovibki muusik näha seda, kas demo järgi hästi kõlavad bändid suudavad live’is taset hoida."

Tänavu laekus konkursile ligi poolsada demo. 2015. aasta noortebändi tiitli nimel asuvad veel võistlema Abandoned Elysium, Eliot Ness, Ajupesumasin, Moody Ocean, Man Made Monkey, Out in Tintou ja J. A. Bänd Harjumaalt, Today I Learned, Isopod, Von Dorpat, Captain Lionel ja Lektoorium Tartumaalt, Three Thousand Reasons ja Sculptures Saaremaalt, Trachea Ida-Virumaalt, OI’Mill ja Lights on the Ceiling Viljandimaalt.

Poolfinaalid toimuvad 26.–27. septembril Tallinnas Sinilinnus ja 2.–3. oktoobril Tartus Genialistide klubis. Noortebänd 2015 tiitli omanik selgub finaalkontserdil 24. oktoobril Kultuurikatlas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles