Vilistlastest ja vilistlastele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe gümnaasiumi populaarne vilistlasansambel GREIP on jõudnud nii kaugele, et esitleb 20. novembril Pärnu kontserdimajas oma debüütplaati “Üks viis”.
Ülejõe gümnaasiumi populaarne vilistlasansambel GREIP on jõudnud nii kaugele, et esitleb 20. novembril Pärnu kontserdimajas oma debüütplaati “Üks viis”. Foto: Erakogu

Möödunud kevadel lõpetas Pärnu Ülejõe gümnaasiumi 50. lend. Aegade jooksul on nii mõnigi vilistlane üsna tuntuks saanud. Nimetagem vaid mõnda: Toomas Alatalu, Kati Murutar, Väino Linde, Tõnu Endrekson, Kaisa Pajusalu. On vilistlasi, kes on tagasi oma koolis õpetajana. Ülejõe gümnaasiumis pürib see arv pea 20ni.

Aga mis peamine – igaüks on leidnud oma tee. On ääretult tore üsna tihti näha koolimajas jalutavaid vilistlasi, kes on tulnud tagasi, et vahetada mõni sõna endiste õpetajatega, vaadata, mis vahepeal koolis muutunud, anda tagasisidet oma tegemistest.

Vilistlased, olete alati oodatud oma kooli!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles