Pärnu Postimehe ujumiskool kutsub treeningutele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raba ujula.
Raba ujula. Foto: Urmas Luik

Sel nädalal taasavatud Raba ujula ja ajaleht Pärnu Postimees tegid algust koostööprojektiga, mille käigus saavad Pärnu Postimehe tellijad soetada endale Raba ujula treeningkaardi ning osaleda ujulas toimuvatel treeningutel ja üritustel soodsate hindadega.

Peale soodustuste saavad lehetellijad ujulapileti olemasolul tasuta osaleda neljapäeviti toimuvatel täiskasvanute ujumise algõppe treeningutel ja laupäevastel teemapäevadel.

Ühekordne ujulapääse maksab Pärnu Postimehe tellijaskonna kaardi omanikele 50 (tavakliendile 70 krooni), 10 korra kaart 400 (tavakliendile 600) ja treeningu pilet 50 (tavakliendile 110 krooni).

Soodustused kehtivad Pärnu Postimehe tellijaskonna kaardi ettenäitamisel. 10 korra kaarte saab peale ujula lunastada Pärnu Postimehe toimetusest Rüütli 14. Tellijaskonna kaarti on õigus saada kõigil, kel on kehtiv lehetellimus. Kaart on tasuta ja selle saab kätte Pärnu Postimehe toimetusest või toimetusega ühendust võttes telefonil 447 7087.

Täiskasvanute algõppe esimene treening toimub juba täna 19-20. Treeningul osalemiseks on vajalik eelregistreerimine telefonil 447 5047. Treening toimub ujumistreener Anne Tohveri juhendamisel. Grupi suurus on kuni 12 inimest. Raba ujula teatel on tänasele treeningule veel vabu kohti.

Laupäeviti hakkavad Raba ujulas toimuma teemapäevad. Sel laupäeval kell 14 tutvustab päästeteenistuse töötaja Eimar Täht vetelpääste ohutuse algtõdesid ja näitab, kuidas ohutult käituda, kui inimene on uppumisohus. Samuti on vajalik eelregistreerimine.

Pärnu Postimehe ja Raba ujula koostööprojekt sai alguse kahest väga olulisest asjaolust. Esiteks näitas tänavu suvel aset leidnud uppumissurmade suur arv, et suplejate ujumisoskus on tihti päris kasin ja soov rahuldada nõudlust täiskasvanutegi ujumisoskuse parandamiseks. Teiseks, et kutsuda inimesi taas tulema äsja avatud Raba ujulasse, mis vaevleb rahapuuduses ja mida ähvardab klientide puuduse korral vägagi reaalne taassulgemise oht .

Esialgu kestavad ajalehe ja ujula koostööprojekti raames toimuvad soodustused, treeningud ja teemapäevad novembri lõpuni. Kui projekt osutub edukaks, on plaan sellega jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles