Merle Treufeldt armus postitantsu kohe

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Tallinnast pärit Merle Treufeldt avastas postitantsu umbes kolm aastat tagasi juhuslikult ja nüüdseks on ta Pärnus avanud oma stuudio.

“Käisin Tallinnas vaatamas Twisted Dance Company etendust,” meenutas Treufeldt . “Seal esines tantsija, nüüd minu kolleeg Kristel Jänes, kes sel etendusel tegi modernse tantsu-show’ raames postitantsu etteaste. Mulle meeldis see nii tohutult, et hakkasin endale kohe trenni otsima ja vaatasin YouTube’i keskkonnast videoid.”

Treufeldt hakkas trennis käima Tallinna Daf-stuudios ja tema sõnutsi oli see armastus esimesest pilgust.

“Olen kogu elu tegelnud spordiga: tantsimise, jooksmise, fitnessi, rühma- ja jõutreeninguga,” rääkis Treufeldt. “Aga postitants on mul esimene üks ja kindel lemmikala. Postitants on äärmiselt hea nii kehale kui vaimule ja teeb tugevaks, ilusaks ja enesekindlaks!”

Eelmisest aastast veab Treufeldt Eesti postitantsu laagrit.

Postitantsutrennis oli sportlik naine käinud 2,5 aastat, enne kui söandas hakata teisi huvilisi juhendama. “Pärnus ei olnud postitantsutrenni ja see oli üks põhjustest, miks tegin oma stuudio,” põhjendas ta. “Omandasin just treenerikutset, leidsin kesklinna Bristoli hotelli kolmandale korrusele sobiva ruumi ja avasingi stuudio Vertical Fitness.”

Jaanuarist saab Pärnu kesklinnas treenida nüüd postitantsu pea iga päev. Tegutsevad nii algajate kui edasijõudnute grupid.

Treufeldt saavutas mullu esimestel postitantsu Eesti meistrivõistlustel harrastajate seas neljanda koha ja võitis Miss Pole Dance 2014 tiitli. Kui meistrivõistlustel peab näitama kohustuslikke elemente, siis teisena mainitud võistlus on vabama koreograafiaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles