Vaprus on üle kuu punktipõuas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi Vaprus embleem.
Pärnu jalgpalliklubi Vaprus embleem. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond pidi Eesti meistrivõistluste esiliigaturniiril võtma vastu kuuenda järjestikuse kaotuse – eelviimases voorus jäädi koduväljakul 2:3 alla Valga Warriorile.

Poolajavileks saavutas Warrior 1:0 eduseisu. Teise poolaja keskel suutsid Ivan Velikopolje ja Kaarel Kaarlimäe tabamused pärast Warriori teist väravat seisu võrdsustada, ent neli minutit enne 90 minuti täistiksumist sepistas Raiko Karpov Valga meeskonnale võidu.

Mõlemad meeskonnad lõpetasid mängu kümnekesi. Teise poolaja lõpul saatis kohtunik platsilt minema Warriori mängumehe Elton Braueri ja pärnaka Sergei Gurejevi.

Kaotus Warriorile oli Vaprusele juba kuues mäng järjest, kui platsilt tuleb lahkuda punktideta. Viimati teenis Vaprus punkte 29. septembril, kui võõrsil saadi võit Rakvere FC Flora üle.

Esiliiga viimases voorus kohtub Vaprus pühapäeval Tallinnas sealse Kaleviga.

Vaprus hoiab esiliigaturniiril enne viimast vooru 37 punktiga seitsmendat kohta. Pärnakad võivad mööduda veel TJK Legionist, kel on praegu kaks punkti enam.

Turniiritabelis tagapool olijad Vapruse kohta ei ohusta – kaheksanda koha meeskonnal Warrioril on 32 punkti ja Rakvere FC Floral õheksandana 31 punkti.

Esiliigaturniiri võidu on tänavu kindlustanud FC Levadia II.

Järgmiseks aastaks pääseb esiliigast otse meistriliigasse Lasnamäe Ajax. Meistriliiga üleminekumängudele tagas nädalavahetusel koha Kiviõli Tamme Auto.

Üleminekumängudel on Kiviõli meeskonna vastaseks meistriliiga 9. kohaga lõpetav meeskond, kelleks on kas FC Kuressaare või Kohtla-Järve FC Lootus.

Esiliiga üleminekumängudele langeja selgub viimases voorus Valga Warriori ja Rakvere FC Flora seast.

Esiliigaga peab tuleval aastal hüvasti jätma Jõhvi Orbiit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles