Sütevaka pääses teatrimängu finaali

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasium.
Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

“Gulliveri” teatrimängu eilses 1. poolfinaalmängus võitsid Sütevaka humanitaargümnaasiumi üheksandikud Vanalinna põhikooli võistkonda ja pääsesid finaali.

Sütevaka võidukasse võistkonda kuuluvad Irena Arslanova, Kardo Käär, Siim Nurges, Geia Randma, Carolina Tagobert, Inge Marie Vihur ja Kadri-Ann Volberg, neid juhendab Heidi Taal. Võitjad said autasuks Endla priipääsmed.

15. novembril võistlevad teatrimängu teises poolfinaalmängus pääsu eest finaali Koidula gümnaasiumi ja Kuninga tänava põhikooli võistkond. Kui Sütevaka ja Vanalinna võistkond olid koduse ülesandena ette valmistanud kuueminutilise lavastuse “Okasroosikesest”, siis Koidula ja Kuninga kool etendavad “Tuhkatriinut”.

“Gulliveri” teatrimängus osalevad Pärnu linna ja maakonna 5.-9. klassid. Mängu korraldaja Jaak Känd on küsimusi koostades lähtunud 2010. aasta juubilaridest ja 100. hooaega tähistava Endla teatri ajaloost.

Finaalmäng on 29. novembril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles