Kultuurinädala viktoriinil osalenuile loositi auhindu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Illustratsioon

Pärnus Islandi, Gröönimaa ja Fääri saarte kultuurinädala raames toimunud viktoriinil osales kooliõpilaste kõrval palju täiskasvanuidki.

Islandi, Gröönimaa ja Fääri saarte nädal viktoriinil lõid kaasa Pärnu Hansagümnaasiumi, Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Vanalinna põhikooli õpilased ning täiskasvanud.

Viktoriini korraldaja Viivika Orula ütlust mööda seekord vastanuid pingeritta ei pandud ja auhinna saajad selgusid loosi teel. “Küll võib öelda, et kõige põhjalikumalt oli vastanud Mati Põdra, aga kahjuks talle loosiõnn ei naeratanud,” lisas ta.

Kakskümmend osalejat oli 13. novembril palutud Raeküla Vanakooli keskusesse Islandi viiuldaja Audur Hafsteinsdottiri kontserdile, mille järel anti neile üle auhind – kunstiraamat Fääri saartelt. Loosi tahtel said veel erimeened Marie Põdra, Kadi-Ingrid Lilles ja Argo Küngas.

Need, kellel ei õnnestunud laupäeval kohale tulla, saavad meened kätte Villa Artisest alates neljapäevast, 18. novembrist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles