Tänavaküsitlus: Miks pudenes Ženja Fokin “Tantsud tähtedega” saatest?

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidy Joala.
Kaidy Joala. Foto: Urmas Luik

Indrek Pärn (17), õpilane:

“Minu arvamus on, et neil inimestel on vähem austajaid. Kui Tanel Padar läheks tantsusaatesse, peaks ta lõpuni vastu sellepärast, et tal on palju fänne. Usun, et saates osalejate tantsuoskus loeb ainult nende inimeste jaoks, kes tantsimisest teavad. Ise vaatan osalejaid tantsuoskuse järgi, sest tegelen tantsimisega.

“Ühikarottide” tüdruk Liina Vahter on tore ja ta võiks võita. Pole just selle sarja fänn, aga olen ikka vaadanud. See oleks minu sotsiaalne eelistus.”


Helery Luik (18), õpilane:

“Olen pettunud, sest Ženja oli mu lemmik, ta oli saates kõige säravam isiksus. Ei saagi aru, miks ta välja kukkus, ta oli ju kõige teatraalsem ja säravam. Tal oli isegi tantsukogemus.

Ongi vist nii, et sõltub rohkem, kui palju sul on sõpru ja fänne, mitte niivõrd tantsuoskusest. Arvan, et just sellepärast võidavad Nastja ja Marko Mehine. Olgugi et Nastja tantsuoskus on nõrk, on nad mingil põhjusel väga popid.”


Moonika Eermaa (30), lapsega kodune:

“Ei usu, et rahvas hääletas valesti. Pigem tuli Ženja Fokinil pühapäeval väike apsakas sisse, rahvas sai sellest aru ja sellepärast hääletatigi tema poolt vähem. Ta meeldib kindlasti paljudele ja meeldis ka mulle, pidasin teda üheks finalistiks.

Aga järgmises saates kukub välja Nastja ja lõpuks võidab Ithaka Maria.”


Kätlin Jänes (18), õpilane:

“Ženja Fokin tantsis hästi ja usun, et tema poolt ei hääletatud ikkagi sellepärast, et rahvas pidas teda kindlaks finalistiks, ta sai ju Žürii käest head punktid. Et ta saate lõpus rahvast süüdistas mittehääletamises, tuli kindlasti isiklikust pettumusest.

Ženja inimesena mulle ei meeldi, aga ta tantsis tõesti hästi. Ise olin enne Johannese poolt. Nüüd tahan, et Ithaka Maria võidaks, ta tantsib hästi ja meeldib ka.”


Kaidy Joala (38), tantsuõpetaja:

“Olen juba kaks nädalat tulemuse pärast leilis, mõtlesin vahepeal, et ei vaatagi enam seda saadet, sest tulemused on olnud ebaausad.

Inimesed olid ilmselt nii kindlad, et Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja on finaalpaar, ja sellepärast ei helistatud nende poolt. Sama juhtus Johannes Ahuniga, nad olid Ženjaga mõlemad hästi sümpaatsed. Aga on ju raske aeg ja ilmselt inimesed hoiavad raha finaali jaoks. Ise hääletasin Ithaka Maria Rahula poolt, et teine favoriit Ženja kõrval välja ei kukuks.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles