USA piiras pakkide saatmist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Post andis teada, et kõrgendatud terrorismiohu tõttu kehtestas Ameerika Ühendriikide sisejulgeoleku amet lisapiirangud rahvusvahelises lennuliikluses. Eestlastele tähendab see muu hulgas takistusi postipakkide saatmisel.

Piirangud laienevad välisriikidest Ameerika Ühendriikidesse adresseeritud ja lennukiga edastatavatele postisaadetistele.

Nii ei ole tänasest 8. detsembrini võimalik eraisikutelt vastu võetud 453grammiseid ja raskemaid postisaadetisi USAsse edastada. Postifirma võtab küll saadetised vastu, kuid paneb need ootele ja edastab esimesel võimalusel. Eraisikutena käsitletakse ka neid juriidilisi isikuid, millel puudub Eesti Postiga lepinguline suhe.

Firmad, millel on Eesti Postiga lepinguline suhe, saavad vastava raskusega pakke saata, kuid nende kohalejõudmise aeg võib olla tavapärasest pikem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles