Pärnu linnapeal on täna töövari

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Foto: Urmas Luik

Tänase töövarjupäeva raames on Pärnu linnavalitsuses kolm töövarju, kes jälgivad linnapea Toomas Kivimägi ning abilinnapea Jane Metsa tegemisi.

Toomas Kivimägi töövarjudeks on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi abiturient Andras Banyasz ning Pärnu ühisgümnaasiumi lõpuklassi õpilane Gert Siniloo, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Jane Metsa töövari on Miina Kask Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi 11. klassist.

„Minu valik abilinnapea Jane Metsa töövarjuks olemisel oli eelkõige valdkond, mida ta juhib - haridus ja kultuur. Loomulikult ka see, et ta on abilinnapea,“ põhjendas oma valikut Miina Kask.

„Minu kindel valik oli töövarjupäeval jälgida linnapea tööd. Kindlasti kujuneb mu päev huvitavaks,“ lisas Gert Siniloo.

Päeva raames saavad noored võimaluse olla ühe päeva jooksul varjuks ettevõtjale, spetsialistile, juhile. Töövarjupäeva eesmärk on ergutada noortes inimestes huvi ettevõtluse ja majanduse vastu, aidata neil tajuda seost hariduse ja tulevaste karjäärivõimaluste vahel soovitud elukvaliteedi saavutamiseks. Töövarjupäev on gümnaasiumiõpilastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles