Õpetajaid kutsutakse rändnäitust vaatama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsus.
Pärnu maavalitsus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Keskkonnaamet kutsub Pärnumaa õpetajaid, looduskeskuste esindajaid ja kõiki huvilisi teabepäevale, et tutvustada Eesti looduskaitse teemalist rändnäitust “Hoia, mida armastad!” ja õpimappi “Eesti looduskaitse”.
 

Teisipäeval, 23. novembril 14-16 Pärnu maavalitsuse teise korruse saalis toimuval teabepäeval tutvustatav näitus koosneb kahest osast: Eesti looduskaitset tutvustavatest stendidest ja mängulistest eksponaatidest, mille abil saavad õpilased näiteks otsida loomakodusid, aidata loomi neid varitsevatest ohtudest mööda, võrrelda kodude mõju keskkonnale, mängida looduskaitseteemalist põrandamängu.

Näitust saab edaspidi laenutada oma kooli kasutamiseks. Rändnäitus täiendab kooli õppekava kõigis kooliastmetes.

Kaartide ja fotodega illustreeritud õpimapp “Eesti looduskaitse” annab ülevaate Eesti looduskaitse ajaloost ja hetkeseisust. Trükis tutvustab looduskaitseseadust, kaitstavaid loodusobjekte, käsitleb liigikaitset, võõrliike, Natura 2000, kaitse korraldamist, rahvusvahelist koostööd jpm. Õpimapp on koostatud üldhariduskoolidele õppekava täiendamiseks II ja III kooliastmes ning gümnaasiumis.

Looduskaitseteemaline rändnäitus ja õpimapp “Eesti looduskaitse” valmisid keskkonnaameti tellimusel ja SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahastamisel. Osalejatele jagatakse õppematerjale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles