Jäär

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär.
Jäär. Foto: Pärnu Postimees

Kuna Saturn liigub sel aastal Amburi märgis, tasakaalustab ta Jäära impulsiivsust ja tormakust. Võimalik, et mõni ei tunne muutunud Jäära äragi, sest nende tõsidus on neile üsna võõras.

Töös ja karjääris kujuneb aasta täpselt selliselt, nagu olete endale pähe võtnud. Tööalased suhted on head, suhted töökaaslastega sõbralikud. Nii mõnelgi Jääral tekib siiski igatsus huvitavama töökoha järele. Aasta alguses või lõpus võite tõesti saada uue pakkumise. Nüüd on vaja tõsiselt mõelda, kas tormata kohe uue poole või siiski säilitada senine kindel töökoht.

Aasta soosib õppimist ja igasugust enesetäiendamist.

Rahaga saab Jäär sel aastal hästi hakkama. Kevadel võidakse pakkuda lisatööd ja see võib sisse tuua olulise rahasumma. On võimalik, et teile võidakse raha lausa kinkida või saate ootamatu päranduse. Ärge unustage õnne proovida ka loteriis. Kui teil on kavas mingeid kinnisvaratehinguid, tehke seda oktoobris või novembris. Ka igasugusteks muudeks investeeringuteks on see hea aeg.

Suhted on Jääral head ja elu näib roosiline. Peresiseseid konflikte on tunduvalt vähem kui eelmistel aastatel. Mõni teist võib luua uue suhte ja leida elukaaslase, eriti üksikud. Veidi probleeme võib ette tulla oktoobris ja ehk on see isegi hea – see lisab elule vürtsi. Paarid, kelle kooselu on tõepoolest ammendunud, annavad teineteist vabaks ja lähevad kumbki oma teed.

Lastega läbisaamine on suurepärane, pühendate neile oluliselt rohkem aega kui muidu.

Kodune elu on Jäära jaoks aastaringselt kõige paremas korras, suhted pereliikmete ja vanematega on head, seda eriti suvekuudel. Kui Jäära jaoks tekibki mingi ahvatlus, näiteks ootamatu võimalus soetada uus kodu, siis suvisel ajal võite tõesti elukohta vahetada.

Sel aastal tunnete rohkem rõõmu lõbustustest, korraldate kogu perega mõne meeldiva reisi mõnda eksootilisse piirkonda. Kindlasti külastate sel aastal igasuguseid kultuuriüritusi ja nii mõnelgi Jääral võib ette tulla mõni süütu meeldiv flirt.

Sel aastal võite arvestada oma sõprade abiga, eriti kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles