Sõnn

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn.
Sõnn. Foto: Pärnu Postimees

Sõnni mõjutab sel aastal õnneplaneet Jupiter. Kui te millegiga ei liialda siis võib ta teile anda edukust ja rõõmu mitmes elu valdkonnas. Võimalik, et Sõnnid otsustavad sel aastal oma imagot muuta.

Muidu nii asjalikud Sõnnid pööravad sel aastal suurt tähelepanu oma kodule. Sel aastal kutsute tihemini külalisi ja naudite ilusaid lõunaid koos sõprade või vanematega.

Teie kooselu sujub igati rahuldavalt, olenevalt sellest kui romantiline te oskate olla. Suvel võib siiski ette tulla kriisimomente, eelkõige seetõttu, et Sõnn kipub ise läbisaamist rikkuma kas oma terava keelega või käsutab ta partnerit nii palju, et see toob kaasa omavahelisi vaidlusi ning isegi suhete katkemist.  Septembris võite luua mõne uue armusuhte, kui olete üksik.

Teie pere võib sel aastal suureneda, eelkõige kui olete naissoost Sõnn, tõenäoliselt suvekuudel. Lastega tegelete palju, juhendate neid, olete piisavalt karm kuid armastav. Meelelahutusest hoolite sel aastal tavalisest rohkem ja tõenäoliselt osalete paljudel üritustel koos lastega.

Raha pärast sel aastal Sõnnil muretseda pole vaja, eriti jõudsalt kosub teie pangaarve kevadel. Rahaasjades pole erilisi tõuse ega mõõnasid näha, kuid siiski tasub lotomängus õnne proovida. Kinnisvaratehinguid võib aasta jooksul ette tulla, teil on hea vaist äri peale, on siis tegu aktsiate ostmise või maja müügiga ja ehk korteri üürile andmisega. Suuremates tehingutes peaks pisut ettevaatlikum olema aprillis ja mais.

Sõpradega suhtlete aktiivsemalt kui varasematel aegadel, teil on ühiseid ettevõtmisi, on need siis talgud või mõni tervistav väljasõit. Kui häid sõpru siiani teie elus pole olnud, kohtute mõne sellise inimesega, kes jääb teie ellu väga pikaks ajaks.

Sõnnidel sujub töö täpselt sellises rütmis nagu siiani ja kui tulebki mõni tööalane pakkumine, mõtlete väga tõsiselt enne kui midagi uut vastu võtate.

Aasta lõpus võib siiski tulla tööalaseid pahandusi. Olete sel ajal ka ise väga keevaline, võite põhjustada mõne suurema konflikti, mistõttu on oht kaotada töö. Sel ajal tuleks hoida oma emotsioonid ja väljaütlemised kontrolli all. Kui otsite tööd, siis on veebruaris ja märtsis lootus see leida täiesti ootamatul moel - ajalehekuulutusest, internetist või mõne tuttava kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles