Kaksikud

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud.
Kaksikud. Foto: Pärnu Postimees

Aasta võib kujuneda üsna keeruliseks.  Arvestades Kaksikute natuuri, siis pole te ise endaga rahul, kuid te pole rahul ka teistega, kes teie lähikonda kuuluvad. Kõige parem aeg on juunikuu.

Kaksikud ei ole oma suhetega sugugi rahul, teile tundub nagu oleks Teie armastus  külmunud, neis pole enam endist emotsiooni ega kirge. Olete enda suhtes kriitiline,  sarnaselt olete meelestatud ka töökaaslaste suhtes, mis muudab olukorra veelgi pingelisemaks. Ei tasu kohe suhteid katkestada, kuigi paljud Kaksikud kiirustavad seda tegema. Võib juhtuda, et hoopis elukaaslasel on teie vastu etteheiteid ning ta nõuab lahutust. Samas te revideerite te ka oma sõprussidemeid ja võite mõnega neist suhted katkestada, eriti kui pole enam ühist läbikäimist.

Kodu on sel aastal teie jaoks kõige olulisem. Suurema osa ajast veedategi kodu sättides ja tulemust nautides. Lastega on teil haruldaselt hea suhe alates 9. septembrist kuni aasta lõpuni. Meelelahutustest hakkate hoolima alates septembrist ja seda kuni aasta lõpuni. Erilist reisilusti teil pole ja võimalusedki selleks on  piiratud, kuigi veebruaris või märtsis ootab teid kas tööalane lähetus või ka puhkusereis. Novembris või detsembris, eriti kui on käsil mõni koolitus, tunnete end rahutuna, sest kõik ei pruugi minna teie soovide kohaselt.

Raha osas ei ole aasta teile kõige edukam, võimalik et seda lihtsalt ei ole. Kuna töö osas pole olukord eriti stabiilne, pole ka sissetulekute osas suuri ootusi. Õnneks te ei ole sel aastal suur kulutaja, pigem hoiate kokku.

Kaksikud, kes on seotud loomingulise tööga ja hirmsat tempot peal pole, võivad aastaga rahule jääda. Kontori- või liinitöölisena kiputakse teid tööga üle koormama. Tööpinged tekitavad stressi ja enesehaletsust ning võimalik, et vahetate töökohta või jääte suisa koduseks. Kui otsite uusi väljakutseid ja eelkõige tulusat teenistust, on märts selleks hea aeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles