Lõvi

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi.
Lõvi. Foto: Pärnu Postimees

Ilmselt te jääte selle aastaga päris rahule.

Õnneplaneet Jupiter on kuni 9. septembrini Neitsi märgis, ning tõenäoliselt tuleb raha sisse isegi sealt, kust te seda oodatagi ei oska. Üks hoiatus siiski – kuna Jupiter on liialduste planeet, on oht, et muutute heldeks, kipute piiritult raha jagama. Augustis ja septembris võiksite mängida loteriis, isegi kui teil pole kalduvust lotot mängida ja teile pole fortuuna iial naeratanud.

Mai lõpust kuni augustini võib Lõvi teha kodus muudatusi ja samas ta on rahulolematu. Ihkate muudatusi, kuid te ei tea, mida muuta. Teil võib olla sel aastal arusaamatusi nii koduste kui ka vanematega, hea aeg selleks on september ja oktoober.

Lõvidele võib teha muret oma vanemate tervis, eriti detsembri teisel poolel. Alates 9. septembrist hakkab Jupiter liikuma nii, et Lõvidel tekib soov taastada suhteid oma õdede-vendadega või lähimate sugulaste ja naabritega. Eriti sel juhul, kui on varem olnud lahkarvamisi. Sellisel juhul olete lepitusaktsiooni algatajaks just teie ise ning  tõenäoliselt toimub see oktoobris.

Laste puhul ei kannata Lõvid mingeid eksimusi ega mõtlematut käitumist, olete nende suhtes küllaltki karm terve aasta jooksul. Teil on väga hea intuitsioon, millal tuleb lapsega kiiremas korras arsti juurde pöörduda, vahet pole, kas tegu on lapse või lapselapsega.

Lõvi tahab, et tema suhted oleksid vabad, on need siis tööalased või isiklikku laadi. Teile on vastukarva, kui teid milleski piiratakse. Kui omavaheline läbisaamine on hea ning teile jäetakse tegutsemisvabadus, on suhtes armastust ja kirge. Aasta algus, kevad ja ka aasta viimane kuu on romantilised ning tundeküllased. Armastusest ja hoolivusest puudust pole.  Novembrist detsembri alguseni on Lõvi äge ning kasutab oma õiguste kehtestamiseks kogu sõnavara, aga seda võib teie suhtes teha ka partner.

Tegelikult oskab Lõvi oma tööasju sättida paremini kui ta seda varem teha on osanud. Talle ei sobi, kui teda käsutatakse ja kamandatakse. Kui tal on selline töö, kus ta ise saab oma aega ja tegemisi planeerida, sujub tema töö terve aasta jooksul ning tulemused on suurepärased. Veidi aktiivsem olete kevadel ning sel ajal võite saada loomingulise tööpakkumise, mis toidab teie hinge ning laseb inspiratsioonil lennata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles