Neitsi

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi.
Neitsi. Foto: Pärnu Postimees

Kuna õnneplaneet Jupiter liigub Neitsi märgis kuni 9. septembrini, muudab see teie aasta õnnelikuks, Neitsid ei tunne ennast ise ka ära. Sellist seisu pole tervelt 12 viimast aastat teie jaoks olnud. Üle paljude aastate olete rõõmsameelsed, teil justkui polegi närve olemas.

Rahadega on Neitsitel aastaringselt stabiilne seis, te ei pea koonerdama, kuid samas ei ole te ka pillaja. Alates 9. septembrist hakkavad raha asjad sujuma. On see siis tingitud kas palgatõusust või uuest töökohast - te lausa suplete rahas. Suuremaid rahalisi tehinguid võite teha septembris, oktoobris.

Tööd teha te eriti ei viitsigi, kuid õnneks laabub teil absoluutselt kõik ning suudate isegi oma tööasjad sättida selliselt, et ülepinge ei ohusta teid. Neitsile omase kohusetundega teete ära täpselt nii palju, kui teilt oodatakse. Töökaaslastega läbisaamine pole probleemne, välja arvatud aasta lõpp, kus suhted kipuvad  pingestuma. Novembris ja detsembris on õhkkond närviline ning see paneb veidi muretsema. Kui Neitsi on eraettevõtja, on tööasjades kõik kontrolli all ning tema endaga ei juhtu midagi ettearvamatut. Jälgige, et kogu raamatupidamine ja muu dokumentatsioon oleks laitmatus korras ning kõik maksud saaksid aegsasti makstud.

Abielus ja igasugustes partnerlussuhetes tuleb ette arusaamatusi, kuna Neptuun liigub liitude majas. Tänu sellele tekivad omavahelised nägelused ja mõistmatust võib kuhjuda just aasta lõppu. Märtsikuu on siiski suhete osas suurepärane. Vallalised Neitsid võivad sel ajal leida endale väga hea sõbra ja sellest sõprusest võib kujuneda tõsine suhe, mis jääb kestma kuni elu lõpuni.

Kodused suhted on veidi pingelised. Midagi erilist kodu heaks pole te valmis tegema ja leiate, et seda pole vajagi. Välja arvatud siis, kui kodus tekib avariiline olukord mis nõuab kiiret sekkumist.

Sõprade abi on aastaringselt kindlustatud, hea suhtlejana leiate uusi tuttavaid ja sõpru. Sugulastega on läbisaamine veidi pingelisem, siia kuuluvad ka õed-vennad.

Lastega suheldes olete terve aasta jooksul tavalisest karmim. Oktoobris ja novembris peaksite siiski olema pisut ettevaatlikum, et nendega mitte päris riidu minna, eriti kui teil on teismelised lapsed.

Kultuuriüritustel osalemisel olete valiv, keskpärasega te ei lepi, sest oskate oma vaba aja ja rahaga midagi paremat ette võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles