Skorpion

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion.
Skorpion. Foto: Pärnu Postimees

Skorpioni aasta tõotab tulla ettearvamatu.

Partnerlussuhted on äärmiselt kindlad, pole ei muudatusi ega omavahelisi tülisid. Olete ehk pisut liiga konservatiivne, kuid püsivas headuses.

Suhted kodustega on suurepärased terve aasta jooksul, eriti veebruaris ja märtsis. Vanematega läbisaamine on hea. Enne jõule on oht, et Skorpion muutub äkiliseks, Marss mõjutab suhteid ja võib esineda armukadedust. Laps-Skorpionid on septembrist kuni novembrini taltsutamatud ja impulsiivsed, nii et vanemad peavad neil silma peal hoidma. Sõpradega on kõik terve aasta vältel kenasti, eriti suve lõpus.

Kodus on Skorpion ülimalt tegutsemishimuline. Te võite ette võtta suuri tegusid – teha remonti, vahetada välja mööbli, või ka juurdeehitisi teha, koguni elukohta vahetada.

NB! Juulis ja augustis võib muutuda mõni Skorpion Marsi mõjul väga sarkastiliseks ja ägedaks. Võite riidu minna mõne kalli inimesega ja seda hiljem väga kahetseda.

Reisimisi võib Skorpionil aastaringselt ette tulla, kuid enamjaolt on need töised reisid. Noored Skorpionid oskavad sel aastal õpinguteks õiged valikud teha, kuna nad suudavad kõiki poolt- ja vastuargumente kaaluda.

Raha pärast muretseb Skorpion aastaringselt, kuigi muretsemiseks pole vähimatki põhjust. Säästlikkus pole iseenesest paha, sest raha te suurt ei kuluta ja vanusest olenemata mõtlete oma tuleviku kindlustamisele.

Kui tahate teha suuremaid tehinguid, siis selleks on aasta igati hea, kuna Saturn on raha sektoris ja loob struktuure. Raha hakkab teenima raha. Kui te kõike targalt teete, siis ei jää õnnestumised tulemata.

Töös sujub kõik kenasti, eriti juulis, te võite teha olulisi muudatusi ja seeläbi ka karjääriredelil tõusta. Firmajuhina saadab teid edu, hoolite oma töötajatest ning võib juhtuda, et üllatate kõiki oma käitumisega: tavaliselt üsna karm Skorpion oskab olla ka ülihooliv ja mõistev. Siiski võib aasta jooksul mõnel perioodil ette tulla ootamatuid situatsioone, võite osa personalist koguni välja vahetada kui selleks on vajadus ja teie isiklik huvi mängus. Kui olete aga ise alluv, võidakse teid loksutada ühelt kohalt teisele ja see ei pruugi teile meeldida.

Tervis võib olla muutlik. Kevadel ei teeks paha ennast kontrollida.  On päevi, kus esineb vereringe häireid, vererõhu kõikumist. Ärge ennast üle pingutage.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles