Ambur

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur.
Ambur. Foto: Pärnu Postimees

Teid ootab üsna tõsine aasta. Saturn, struktuuride looja liigub teie märgis, teie meeleolu muutub oluliselt, miski ei laabu enam nii ladusalt, peate tõsiselt pingutama, et teele sattunud takistused ületada. Kui ka tekib soov mõni alustatud projekt katkestada, ei maksa selle otsusega kiirustada. Veidi lustakam ja pingevabam on elu oktoobris ja novembris. Aktiivsem ja organiseerimisvõimelisem olete augustis ja septembris.

Kõik konfliktid ja varasemad eksimused võiksite korda ajada sügisel. Ka tööl on muudatuste tegemiseks või töö otsimiseks aeg väga sobiv, sest Merkuuri ja Veenuse soodne seis kindlustab edu läbirääkimistel. Õppuritele on eriti hea aeg eksamite sooritamiseks, eriala valimiseks juuli, august ja oktoobri algus. Aeg sobib hästi ka reisimiseks.

Teie kohusetunne kipub sel aastal olema nõrgavõitu ning energiatase madal, võtke teha vaid need tööd, mis on hädavajalikud. Augustis ja septembris tunnete end kindlamini, suhtlete vabamalt, mõte liigub kiirelt ning te suudate kõigega hakkama saada.

Rahaline seis on  aasta jooksul on rahuldav. Pluuto korrastab teie loomupärast pillamise soovi. Pigem hakkate oma rahaasju senisest rohkem planeerima, soodne aeg selleks on 12. jaanuarist 24. veebruarini ning 2. detsembrist kuni aasta lõpuni. Investeeringuteks on hea aeg juuli.

Partnerlussuhted on passiivsevõitu, võimalik et kaasa teeb teile etteheiteid tundetuse kohta. On oht, et nii mõnigi suhe kas tööl või isiklikus elus võib katkeda. Kui tajute sellist ohtu, püüdke ohuolukord siiski lahendada 24. maist kuni juuni lõpuni.

Lastega suhtlete ja tegelete sel aastal üsna palju. Oskate hinnata nende individuaalsust ja annate neile piisavalt vabadust tegeleda oma asjadega. Samas te ei talu eksimusi ja on hetki, kus võite plahvatada. Alates septembrist hakkate oluliselt rohkem sõpradega lävima.

Kodune elu on sel aastal väga ilus, hoolite üksteisest ja võtate koos ette ühiseid väljasõite ja üritusi. Eriti ilus on teie kooselu märtsis ja aprillis. Tekib soov oma kodu kaunimaks muuta, koduaeda kujundada.Aasta viimased kümme päeva olete vaidlushimuline ning tormakas, kodused riiud on kerged tulema.

Tervisega on kõik korras, kui te ennast üle ei pinguta. Üks väike oht on siiski, sest mõni krooniline haigus võib endast märku anda. Nõrgaks kohaks on põlved ja ristluud, seega suuri raskusi tõsta ei tohi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles