Veevalaja

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja.
Veevalaja. Foto: Pärnu Postimees

Erilisi sündmusi ei tasu sel aastal oodata, kuna olete ka ise varasemast märksa passiivsem. Veidi elevust võib tuua veebruar ja märts, kus Veenus ja Merkuur toovad soovi suhelda. November ja detsember seevastu tekitavad vastuseise ning isegi tülisid, sest Marss teeb teid üliägedaks, armukadedaks ning käitumiselt ettearvamatuks.

Partneriga on suhted korras, te ei kipu midagi muutma ega uuendama, ehkki hing ihkab rohkem romantikat, kuid kõik sujub niigi. Võib juhtuda, et teie armsam on aktiivsem pool ja teeb teie suhte kirglikumaks muutmiseks midagi ilusat jaanuaris ja veebruaris või septembris-oktoobris.

Kodune elu on küllalt tavapärane, erilisi muudatusi teil plaanis pole. Suhted pereliikmete ja vanematega on rahulikud. Aprillist kuni poole juunini pakuvad Merkuuri ja Veenuse seisud rohkem soovi suhelda ning  mõningaid ühiseid üritusi korraldada.  Kui üldse, siis just nüüd võite teha oma kodus või aias väiksemaid muudatusi. Sel ajal suhtlete ka oma lastega rohkem ning püüate avardada nende silmaringi.

Juunikuus suhtlete vilkamalt oma õdede-vendade, sugulaste ja lähinaabritega, sest Merkuur soosib külaskäike, aiapidusid, koos reisimist. Oma sõpradega lävite sel aastal vähe. Avastate endalegi ootamatult, et vanad sõbrad ei innusta teid enam, Saturn sõprade majas lisab kriitilisust.

Töös ja karjääris olete küllalt loid, et midagi uut ja huvitavat ette võtta. Olete rahul olemasolevaga, te ei püstita kõrgeid eesmärke. Maist kuni augustini olete rahulolematu ning võite kergesti konflikti sattuda ning töösuhte ise lõpetada. Õige pea kahetsete oma tormakust, kuid tagasiteed enamasti pole.

Poolest septembrist kuni poole novembrini  Veenus ja Merkuur siiski pakuvad teile mõningaid võimalusi uue ameti saamiseks, eriti kui olete loominguline töötaja. Töökaaslastega saate paremini läbi ja suhtlete tavalisest rohkem juunis ja juulis.

Enesetäiendamiseks ja õpingute alustamiseks on hea aeg peale 9. septembrit. Kui olete leidnud sobiva eriala, ei lase ka tulemused kaua oodata. Sellesse perioodi võivad jääda ka töö- või õppereisid või otsustate ennast täiendada Eestist kaugemal.

Rahaline seis on aastaringselt ebastabiilne, olete kas liiga helde või ei oska rahaga ümber käia. Võiksite hoiduda igasugustest laenamistest. Märtsis - aprillis on rahaline seis veidi parem kas tänu lisatööst saadud tasule või toob lotopilet õnne.

Tervisega Teil eriti muret pole. Võib-olla peate hoolitsema mõne oma lähedase eest, kes vajab teie abi. Olete valmis külastama kedagi kinnises asutuses. Kui teil on mõni krooniline haigus, siis seda oleks hea ravida jaanuaris. Oktoobris võib mõni põletikuline protsess ägeneda, seepärast vältige külmetamist ja vigastusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles