Aasta parim noor motokrossis on Tamur Talviku

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim noor motokrossis Tamur Talviku ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni  president Mati Heinsar motospordi hooaja lõpupeol.
Parim noor motokrossis Tamur Talviku ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni president Mati Heinsar motospordi hooaja lõpupeol. Foto: Martin Mand

Laupäeval Tallinnas toimunud motospordihooaja lõpupeol kuulutati välja selle hooaja parimad, ainsa pärnakana tunnustati aasta parima noorena motokrossis Tamur Talvikut.

11aastane Pärnu poiss Tamur Talviku osales tänavu edukalt 65cc klassi Euroopa meistrivõistlustel, kus tuli kokkuvõttes viiendaks ja oli mitmes sõidus esikolmikus.

Huvipakkuv on fakt, et juba 5aastaselt motokrossiga tegelema hakanud Talviku on ka tubli laulupoiss. Reedel Pärnu kontserdimajas toimunud Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkursil “Sügisulg 2010” võitis Talviku 10-12aastaste vanusegrupis kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles