“Gulliveri” finaalis kohtuvad Sütevaka ja Koidula

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Teatrikohvik.
Endla Teatrikohvik. Foto: Endla teater

Esmaspäeval, 29. novembril saavad “Gulliveri” teatrimängu finaalis kokku Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Koidula gümnaasiumi võistkond.

Kui esimesest poolfinaalist finaali pääsenud Sütevaka võit oli ülekaalukas, siis teises poolfinaalis Koidula kooli ja Kuninga tänava põhikooli vahel oli võistlus tasavägisem.

Teatrikammi osavam lahendamine tagas finaalikoha Koidula gümnaasiumi võistkonnale koosseisus Tambet Aru, Marlen Harkmaa, Liina Press, Philip Saksing, Kelly Sepp, Cätlyn Tamm, Triin Taveter ja Ottomar Vaga. Vaid paari punktiga alla jäänud Kuninga kooli võistkonnas võistlesid Aale Jaer-Eer, Elina Jantson, Liisbeth Kirss, Karoliine Kurvits, Klaus-Erik Leppoja, Bert Reila ja Hanna Vask.

Poolfinaalides vastati teatri- ja filmiküsimustele, lahendati teatrikamm, etendati kodus ettevalmistatud näitemäng muinasjutu ainetel ja täideti ekspromptülesanne. Võitjatele olid auhinnaks priipääsmed teatrisse, kaotajaid aga oodatakse kaasa elama finaalmängule 29. novembril. Pärast finaali toimub nelja parema võistkonna autasustamine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles