Kiri Pärnu linnapeale

, OÜ Unibuild
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Olen perefirma Unibuild OÜ liige pottsepp Raivo Koppel, kes disainis ja projekteeris vast avatud Pärnu lastekodu ahjud. Ehitamisel oli meile pojaga, kes on OÜ Unibuildi juhataja Kerri Koppel, abiks kaks hakkajat praktikanti.

Nüüd siis ehitamisest. Ehituse ajal tekkisid Wolmreksiga probleemid ja nõustusime töö tõesti lõpetama vaid seetõttu, et lapsed saaksid omale parema kodu õigel ajal valminuna.

Praeguseks on minu arvamine Adu Haki suhtes selline, mida ei kannata avaldada. Olen temaga püüdnud korduvalt kohtuda, aga kus sa seda ... Lootsime koos teiste ehitajatega, et kohtame teda selle toreda objekti pidulikul üleandmisel. Ei kohanud.

Objekt võeti laste rõõmuks vastu ja vaid tõelised ehitajad olid selle piduliku sündmuse tumestajad. Nii väitsite intervjuus. Ega te seda ometi enam arva? Kui Haki pidas sündsusetuks kohale ilmuda, oleksid võinud ehk tõelised ehitajad selle au osaliseks saada, et nad oleks sündmusest osasaajaks arvatud, selle asemel et neid nagu kutsumata kaltsakaid avalikult arvustada. Kus oleks see “õige” koht, kus saaksime Adu Haki ees üles rivistuda?

Loodan, et mõistate minu negatiivset suhtumist õigesti. Veel loodan, et teete kõik õiguse jaluleseadmisel. Praegu kuuluvad kolme maja ahjud meile, sest vastuvõtja ei kontrollinud üleandmisel Wolmreksi kohustuste täitmist. Üleandmise akt on ebaseaduslik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles