Maavanem tunnistas pakkumused edukaks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maavanem Andres Metsoja tunnistas riigihanke “Veetransporditeenus Kihnu-Munalaiu-Kihnu reisiparvlaevaliinil 1.01.2011 – 31.12. 2012” edukaks ja kirjutas alla sellekohasele korraldusele.

Ettepaneku tunnistada AS Kihnu Veeteede pakkumus nimetatud laevaliini teenindamiseks vastavaks ja edukaks tegi maavanemale riigihanke komisjon, mis hindas kahte pakkumust.

Lihtsustatud hankemenetlusega riigihange toimus ka veetransporditeenuse osutaja leidmiseks samaks ajavahemikuks, see on tuleva aasta 1. jaanuarist ületuleva aasta lõpuni, laevaliinile Kihnu-Pärnu-Kihnu, kus senise vedaja AS Kihnu Veeteede kõrval tegi pakkumuse OÜ Väinamere Liinid.

Hankekomisjoni liige, maavalitsuse transpordinõunik Avo Rahu ütles, et selle pakkumuse võitja teatatakse lähiajal pärast lisaläbirääkimisi.

Maavanema korraldust on õigus vaidlustada rahandusministeeriumi juures vaidlustuskomisjonis riigihangete seaduses sätestatud korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles