Eesti sisesõudmise sari startis Ida-Virumaal

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Eesti sõudeliidu suurtoetaja EMT egiidi all Ida-Virumaal Maidlas startinud ja 18. detsembril Pärnus jätkuvas neljaetapilises sisesõudmise sarjas osalevad nii asjaarmastajad ja veteranid kui Eesti sõudetipud.

Maidlas sõideti ergomeetritel 6000 meetrit, osales 78 sportlast. Meeste absoluutklassis polnud kahtlust Pekingi olümpiahõbeda Tõnu Endreksoni (pildil) võidus, teise koha sai Endreksoni klubikaaslane Pärnu SKst Andrei Jämsä, kolmas oli narvalane Igor Kuzmin. 17 mehe seas olid ka Eesti kaheksapaadisõudjad.

Naiste konkurentsis oli Pärnu kalevlanna Kaisa Pajusalu võit Keret Einaste (Pärnu SK) ja Natalija Garankina (Viljandi) ees ülekaalukas. Poiste A-klassis võitis Geir Suursild, B-klassis Andreas Lünekund, neidude A-klassis Marite Einland ja B-klassis Krete Koovit.

Meeste vabaklassi ehk mittesõudjate parim oli Kaupo Raag, kergekaalus Aleksei Lipintsov, noorematest veteranidest Indrek Vait ja vanematest veteranidest Ants Einsalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles