4H võtab aastat kokku

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa 4H noored.
Pärnumaa 4H noored. Foto: Erakogu

Lõppevast aastast nii täna kui homme kokkuvõtet tegeva noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkonna liikmed ei piirdu üksnes ametliku osaga, vaid saavad osa nii jõuluetendusest kui päkapikudiskost ja tantsumaratonist.

Täna kell 18 Pärnu vabakooli kogunevad 4H liikmed kuulevad peale tavapärase aastaülevaate iga klubi tutvustust oma ajaloost, tegevusest ja liikmeskonnast ning valib Pärnumaa piirkonna juhatuse, noortejuhatuse ja piirkonnajuhi.
 
Õhtu jätkub päkapikupäevaga. Klubisse Kärmed Tootsikad kuuluvad Tootsi põhikooli näiteringi noored mängivad “Lumivalgekest”. 4H Pärnumaa piirkonna juhi Inga Raudsepa jutu järgi käivad õhtu jooksul ringi päkapikud ja varuks on üllatusi.

DJ Rivo Tettermann paneb püsti päkapikudisko, mis läheb üle tantsumaratoniks.

Homne päev algab koolitusega “Noorte ettevalmistamine edukaks iseseisvaks eluks”, mida juhatab Inga Raudsepp. Järgnevates töötubades valmistatakse kaarte, laua- ja aknakaunistusi, glasuurist lumehelbekesi jm. Töötubasid veavad Pärnumaa piirkonna juhendajad ja noored.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles