Toidupangale annetajad rõõmustavad sadakonda peret

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ja täna sai Pärnus Kaubamajakas anda panuse toidupangale kogumiskampaaniale.
Eile ja täna sai Pärnus Kaubamajakas anda panuse toidupangale kogumiskampaaniale. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile ja täna Pärnus Kaubamajaka keskuses Rimi hüpermarketi juures toidupangale annetatud toiduainetest saab jõulukingi sadakond Pärnu linna ja maakonna peret.

Pärnus toidupanga tegevust organiseeriva Erika Kuke sõnutsi on kogumiskampaania läinud Pärnus üle ootuste hästi ja täna õhtuks olid lahked annetajad toetanud toidupanka ligi 2000 pakikesega.

Täpset numbrit ei osanud Kukk öelda, sest annetusi pole veel kokku loetud. “Laupäeval kogusime 1185 ühikut 43 sortimendi klassis,” seletas ta. “Täna on annetusi pisut vähem.”

Kuke jutu järgi annetavad inimesed hea meelega. “Vabatahtlike jagatavatel flaieritel on kirjas, millised toiduained oleksid kõige sobivamad. Mõni toob ühe asja, mõni terve kotitäie. Mõni aga hoopis kurjustab, et mis me siin kerjame,” rääkis toidupanga kohalik koordinaator.

Eile ja täna kogutud annetused jõuavad abivajajateni jõuludeks. Uuel nädalal kogub Kukk nii Pärnust kui valdadest infot, kes võiksid abivajajad olla, ja enne jõule peaks pakid neile kohale jõudma.

Kuke sõnade kohaselt pannakse sel nädalavahetusel annetatud toiduainetest kokku sadakond pakki, mille sisust peaks ühele perele jätkuma nädalaks.

Kuke sõnutsi ei piirdu toidupank Pärnus ühekordse üritusega ja peagi on oodata uusi aktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles