Naised kogunesid pidutsema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome juhtimisel peeti Pärnu kuursaalis maha vägagi lustakas pidu. Lisaks jagas kapten Morgan ohtralt nänni.
Koit Toome juhtimisel peeti Pärnu kuursaalis maha vägagi lustakas pidu. Lisaks jagas kapten Morgan ohtralt nänni. Foto: Taavi Palu

Möödunud nädalavahetusel toimus teineteise otsa suisa kaks pidu õrnemale soole, kui Pärnut väisasid Koit Toome ja Uku Suviste.

Toome taktikepi järgi sai rahvas pidutseda reede öösel vabaajaportaali 24tundi.ee peol Pärnu kuursaalis. Toome hittide järgi lõid Eesti suurimas kõrtsis tantsu peaaegu kõik kohaletulnud.

„Isegi Koit ütles pärast, et uskumatult hea rahvas oli,“ kiitis kuursaali programmijuht Urmas Lass. „Rahvas läks Koidu esinemisega täiega kaasa ja nii head publikut ei ole mina juba ammu näinud. Möll oli vägev.“

Lisaks oli kohal Kapten Morgan, kes jagas nänni oma aardekirstust. Toomet soojendas ja jahutas DJ Maanus Metsik.

Laupäeva öösel tegi õrnemale soole kingituse Pärnu ööklubi Bravo, kui lavale astus tänavu Eesti seksikaimaks meheks valitud Uku Suviste.

Naisi kogunes seksisümbolit vaatama kõvasti ja Suviste pakkus publikule lavalt meeldejääva õhtu, tuues rahvani oma parimad palad. Laval olid go-go tantsupoisid ja DJ-puldis aitas tempot üleval hoida Vaido Pannel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles