Kaubamajakas tuleb õpilaste “Jäärmark”

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 10-16 on Pärnu Kaubamajakas juba traditsiooniks saanud “Jäärmark”, kus noored ettevõtlikud inimesed müüvad omavalmistatud tooteid.

“Nimetasime seda algul vaid koolide ja õpilasfirmade müügipäevaks, kuid nüüd on see juba lausa perepäevaks kujunemas,” rääkis “Jäärmargi” korraldaja Kristi Suppi, Ülejõe ja Sindi gümnaasiumi ning Raeküla kooli majandusõpetaja.

Minifirmasid, õpilasfirmasid ja nooremate õpilaste töötubasid on Suppi ütlust mööda “Jäärmargil” kokku 36, igas meeskonnas 2-6 liiget. Kohalike Ülejõe, Koidula ja Sindi gümnaasiumi ning Raeküla kooli õpilaste kõrval on igal aastal olnud osalejaid Valgu põhikoolist ja Kaelase koolist. Kaugemalt külalised on Tallinna Saksa gümnaasiumist, Luunja keskkoolist, Haapsalu gümnaasiumist, Kullamaa keskkoolist ja Martna põhikoolist.

Meelelahutust pakuvad Sindi noortekeskuse võimlejad, Fred Rõigas ja Pärnu muusikakooli lauljad, trikirattur Taavi Kitsel, mustkunstnik Taimar Müller ja DJ Ivo Uslov.

Üritust korraldavad koos täiskasvanutega õpilased, kes saavad projektõppe raames organiseerimise kogemuse. Kolmas aasta korraldavad seda Ülejõe gümnaasiumi 12. klassi majandussuuna õpilased.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles