Kutsehariduskeskuses selgusid parimad lauljad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koka eriala viimase kursuse õpilane Rivo Rehe on koolipere hulgas tuntud hea toidu valmistajana, aga veel rohkem kui väga kõlava lauluhäälega noormees.
Koka eriala viimase kursuse õpilane Rivo Rehe on koolipere hulgas tuntud hea toidu valmistajana, aga veel rohkem kui väga kõlava lauluhäälega noormees. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse laulukonkursil pälvis peapreemia laulu “Jõuluootus” esitanud tütarlaste ansambel õpetaja Viive Ollo juhendamisel, solisti preemia sai Kais Kotter ja publik valis oma lemmikuks Allan Teigari ja Viktor Hrabrovi.
 

Eile toimunud laulukonkursil astusid huvitavate esinemisnumbritega üles nii ansamblid, duetid kui solistid. Neid hindas žürii, kuhu kuulusid kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp, muusikaõpetaja-huvijuht Kai-Tõe Ellermaa ja kooli eelmise aasta superstaar Rivo Rehe, kes samutipubliku ette astus.
 
Advendimeeleolu aitasid luua kutsehariduskeskuse õpetajate koor ja kitarristide ansambel, rääkis kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles