Nädalavahetust ilmestasid kelmikad peod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svjata Vatra tegi kuursaalis meeletu peo ja Ruslan Trochynskyi näitas oma tantsuoskustki.
Svjata Vatra tegi kuursaalis meeletu peo ja Ruslan Trochynskyi näitas oma tantsuoskustki. Foto: Erakogu

Möödunud nädala lumetorm ei heidutanud pärnakaid üleüldse, sest nädalavahetusel olid suvepealinna lõbustusasutused pilgeni rahvast täis.

Reedel jõudis Pärnu magusaimasse klubisse Sugar pealinnas populaarsust kogunud üritus “Dance of Colors”, millel said kõik soovijadki end katta UV kehamaalingutega.

Värvide peol alapealkirjaga “White Glow” vallutasid klubi seksikad UV kehamaalingutes Cerise tüdrukud, kes pakkusid tõelise värve täis show.

Klubi külastajadki kasutasid ohtralt tasuta võimalust end trendikate UV-maalingutega katta, öö Sugaris möödus koos poppide värvide ja DJ Erlend Aava valitud muusikaga.

Laupäeva öösel pidutses Pärnu kuursaalis peaaegu täismaja rahvast Eesti-Ukraina etnobändi Svjata Vatra taktikepi järgi. Svjata Vatra eestvedaja Ruslan Trochynskyi oli lubanud pärnakaile nii vägevat õhtut, et tantsupõrandal kaovad üleliigsed kilod. Mees pidas sõna ja hüppas isegi tantsijate sekka samme ette näitama.

Peale selle pidutseti laupäeva öösel veel mitmes Pärnu klubis, kuid kõikjale 24tundi.ee fotograaf sedapuhku ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles