Hedi Maaroos: Kabuhirmus esinejast Vanemuise muusikalilavale

Kairi Janson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi mõnikord on raske ja ööpäevas näib olevat liiga vähe tunde, püsib Hedi Maaroosi näol naeratus: ta naudib seda, mida teeb.
Kuigi mõnikord on raske ja ööpäevas näib olevat liiga vähe tunde, püsib Hedi Maaroosi näol naeratus: ta naudib seda, mida teeb. Foto: Mailiis Ollino

Pärnust pärit Hedi Maaroos tahab ühel päeval laulda Broadway laval. Teel selle unistuse poole on ta aga juba praegu: teda võib näha Vanemuise muusikalides “Ooperifantoom” ja “Lotte unenäomaailmas”.

Umbes poolteist aastat tagasi sai Maaroos telefonikõne, helistajaks tema lauluõpetaja Kelli Uustani. Õpetaja teatas, et Vanemuise uude muusikali otsitakse osatäitjat, ja soovitas Maaroosilgi katsetele minna.

Maaroos oli alati küll muusikale armastanud, kuid ei osanud neis mängimisest isegi mitte unistada – ta pidas end kehvaks näitlejaks. Seda pakkumist aga ei saanud ta tagasi lükata: kõnealune muusikal oli ju suurejooneline “Ooperifantoom”, tema lemmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles