Tuntud tatrakasvataja peab loengu

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peab Pärnu keskraamatukogus loengu teadlasest mahetalunik Virgo Mihkelsoo. Tema loengu teema on “Müüdid, millest hoiduda, et elada tervena ja kaua”.

Teadlasest talupidaja võtab kõne alla vere kolesterooli- või glükoosisisalduse, depressiooni, kõhred põlvedes ja selgroos, toiduallergia ja gluteenitalumatuse ning diabeedi.

Mihkelsoo on paarkümmend aastat koos abikaasa Ljudmillaga pühendunud tatrakasvatamisele ja mesindusele. Abielupaari sulest ilmunud “Isetervendaja käsiraamat” on saanud lugejate hulgas tõeliseks hitiks. Just mure abikaasa tervise pärast sai otsustavaks, miks teadusemees Virgo otsustas omal ajal kolida vanaisa tallu. Kui naise tervis üles ütles, kinnitasid arstid, et tal on jäänud elada vaid paar päeva. Siis tuligi appi võtta loodusravi: ravimtaimed, mesilasemapiim, Kreeka pähklid, punane kalamari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles