Legendaarne Lehe kohviku pasteet kaloritega ei koonerda

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehe kohviku kokad Marit Pürn ja Kaja Kohv teevad üle linna menukat maksapasteeti hea meelega, aga ise nad sest enam suurt ei hooli. “Eks meil ole aastatega isu täis saanud,” muigavad kulinaariameistrid.
Lehe kohviku kokad Marit Pürn ja Kaja Kohv teevad üle linna menukat maksapasteeti hea meelega, aga ise nad sest enam suurt ei hooli. “Eks meil ole aastatega isu täis saanud,” muigavad kulinaariameistrid. Foto: Urmas Luik

Mis sunnib pärnakaid võtma keset talve ette teekonna kõrvalisse ranna rajooni, kui meri ei peruta ja plaaž on hangunud natüürmordiks?

Kohalik rahvas teab vastust: möllaku väljas maru ja sadagu või pussnuge – Lehe kohviku maksapasteedi nimel kohe peab jalad kõhu alt välja võtma.

Kui tegime kohviku juhatajale Reet Pervele ettepaneku kirjutada nende üle linna kuulsast pasteedist, puhkes Perv esmalt naerma. Kogus end siis pisut ja vastas, et kirjutada võib, aga täpne retsept jäägu saladuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles