Noortekeskus lõpetab aasta ilusa kontserdiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kuigi Pärnu noorte vabaajakeskus võtab eelseisvat talvist koolivaheaega rahulikult, oodatakse huvilisi kolmapäeval, 29. detsembril kell 14 keskusesse aastalõpukontserdile, kus astub üles vokaalansambel Greip (pildil).

“Oodata on mõnusat ja õdusat kontserti koos noortega, kus saab puhata pingelisest aastast ja koguda inspiratsiooni tuleva aasta alguseks,” ütles vabaajakeskuse vabatahtlik Kärt Koosapoeg.

Greip on tegutsenud Pärnus 2006. aastast. A cappella laulugrupp esineb nii rahulike ballaadide kui džässilike paladega, samuti tehakse popitöötlusi ja rokki.

Bänd pälvis 2010. aastal rahvamuusikatöötluste festivalil “Moisekatsi Elühelü” eripreemia kui parim laste- ja noorteansambel.

Kontsert on noortele tasuta.

Noortekeskuse juhataja Annely Reile sõnade järgi võtab keskus koolivaheaega vaikselt. Keskus on vaheajal avatud 27.-29. detsembrini ja 3.-7. jaanuarini, kuid suuremaid üritusi seal sel ajal rohkem plaanis ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles