Kodused lapsed lustisid Päikesejänkus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Päikesejänku lasteaed kutsus jõulupeole lustima ja jõulupakki saama lapsed, kes lasteaias ei käi.

“Et jõuluvana külaskäik on laste jaoks aasta üks oodatumaid sündmusi, otsustasime jagada jõulurõõmu koduste lastega, sest jõuluvana iga lapse koju kahjuks ei jõua,” rääkis Päikesejänku õppealajuhataja Maret Põlluste.

Põlluste jutu järgi kogunes tosinkond eri vanuses mudilast, kellest enamik on lasteaiakoha ootel. “Külla oli tulnud lapsi neistki peredest, kes on paremat elujärge suundunud otsima välisriiki ja nüüd jõuluaega kodulinnas veedavad,” lisas ta.

“Põnevusega elati kaasa päkapikule, kes oli kaotanud oma mütsi, mängiti ja tantsiti koos jõuluvanaga,” kirjeldas Põlluste.

Lasteaia juhataja Sirje Vaikjärv ütles, et idee said nad Pärnu linna kodulehe rubriigist “Küsi linnaametnikult”. Nimelt soovis üks linnakodanik teada, kas linnavalitsus kavandab jõulupidu ka kodustele lastele.  “Heast mõttest sai tänu lasteaiatöötajate ettevõtmisele tubli tegu,” lausus Vaikjärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles