Pärnu neiu valiti aasta edukaimaks noorsportlaseks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Eile Tallinnas Nokia kontserdimajas toimunud 2010. aasta sportlaste austamisõhtul pärjati aasta edukaimaks noorsportlaseks sõudja Kaisa Pajusalu, kellele järgnesid vehkleja Julia Beljajeva ja judoka Juhan Mettis.
 

Aasta parimaks naissportlaseks valiti suusataja Kristina Šmigun-Vähi ja meessportlaseks vehkleja Nikolai Novosjolov.

Aasta võistkonnaks sai Eesti võrkpalli rahvuskoondis ning aasta treeneri trofee võitis Avo Keel.

2010. aasta kolm edukaimat spordialaliitu on Eesti suusaliit, Eesti vehklemisliit ja Eesti võrkpalli liit.

Vehklemise maailmameister Novosjolov edestas aasta sportlase valimisel Vancouveri taliolümpiamängudel kuuenda koha saanud suusatajat Andrus Veerpalu ning maailma kolmandat sumotori Kaido Höövelsoni ehk Barutot.

Vancouveri taliolümpiamängude hõbemedaliomanikule Kristina Šmigun-Vähile järgnesid aasta sportlase valimisel tennisist Kaia Kanepi ning lühiraja Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali võitnud ujuja Triin Aljand.

Avo Keelele järgnesid aasta treeneri valimisel Kristina Šmigun-Vähi treener Anatoli Šmigun ja Kaia Kanepi treener Silver Karjus.

Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile jõudnud võrkpalli rahvuskoondis edestas parima võistkonna valimisel Eesti jalgpalli rahvuskoondist ja sõudmise paarisaeru kahepaate koosseisus Allar Raja ja Kaspar Taimsoo.

Valimiste lõpptulemus selgus interneti vahendusel toimunud rahvaküsitluse, spordiliitude hinnangute ja spordiajakirjanike valikute liitmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles