Linn inspekteerib kõnniteede kohale jäävaid katuseid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad katuseräästas. Foto on illustreeriv.
Jääpurikad katuseräästas. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna korrakaitseteenistus ei ole katuseid katva lume, purikate ja puhastamata kõnniteede kohta kellelegi sel talvel trahvi teinud. Tänavatest eemale jäävate hoonete katuseid linnavalitsus ei kontrolli.

Pärnu linnavalitsuse korrakaitseteenistuse juhataja Reet Salmu sõnutsi kontrollib Pärnu linnavalitsus katuste ja kõnniteede puhtust nendes kohtades, mis on avalikus kasutuses. Teedest eemale jäävate majade katusel olevatel lumekuhilatel ja purikatel peavad Salmu sõnade järgi silma peal hoidma omanikud ise või ühistu.

Salmu jutu järgi on majaomanikele meelde tuletatud, et purikad tuleb eemaldada. „Tõstukitel on järjekord ja kohe pole kõigil neid võtta. Järelkontroll on näidanud, et pärast meeldetuletuse tegemist on asjad korda saadud.“

Salmu sõnutsi kaebavad pärnakad viimasel ajal kõige rohkem lumest koristamata kõnniteede üle. „90 protsenti kaebustest on kõnniteede kohta,“ ütles ta, lisades, et homme lähevad inspektorid kõnniteede puhtust kontrollima Raeküla linnaossa ja Uus-Sauga piirkonda.

Ehitiste ohutuse tagamist kontrollivad kohalikud omavalitsused ja tehnilise järelevalve amet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles