Audruranna ratsutajad võitsid medalid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marii-Heleen Raidmets ja Rokit.
Marii-Heleen Raidmets ja Rokit. Foto: Celin Lannusalu

Pühapäeval jagati Harjumaal Rahulas välja viimased tänavused ratsutamise sisemeistrivõistluste medalid ja kolm neist võitsid Pärnumaa Audruranna RSK ratsutajad.

Eesti ratsaspordi liidu turundus- ja kommunikatsioonijuhi Merike Udrik-Õispuu teatel tuli koolisõidus noorte klassis Eesti meistriks Marii-Heleen Raidmets hobusel Rokit. Raidmets esindab Audruranna RSKd.

Raidmets oli võidu üle üliõnnelik. "Täna oli kerge ja sujuv sõit, sest Rokit töötas hästi kaasa," kommenteeris neiu. "Kokkuvõttes jäi võistlusest väga hea tunne."

Hõbedase medali sai kaela Kaisa Falkenberg Tallinna ratsaspordikoolist hobusel Ratira ja pronksmedali pälvis Stella-Marii Tamme Niitvälja RSKst hobusel Calendula. Kokku oli stardis neli võistluspaari.

Lasteklassis oli võistlemas kuus ratsutajat ja pronksmedali võitis Audruranna RSKd esindav Maribel Tuiken hobusel Simnas Ox.

Võitis Helena Kaal Viljandimaa RSKst hobusel Cassander ja teine oli Carinee Ainola Niitvälja RSKst hobusel Herr Ilves.

Harrastajate seas võistles 13 võistluspaari.

Võitis Jekaterina Rastoštšenkova (RSK KRT) hobusel Dana Delany, teine oli Ülle Voolaine (Nõo RSK) hobusel Hilton ja kolmas Maarja-Liisa Nõmm (Audruranna RSK) hobusel Hippos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles