Purjetajad tõid Leedust auhindu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leedus Nidas rahvusvahelisel kevadregatil võitsid Pärnu jahtklubi lipu all seilavad sportlased esimese ja kolmanda koha.

Angeliina Maria Isabel Õunap oli parim Optimist-klassis kuni 11aastaste arvestuses ja kolmandaks tuli Romi Safin. Üldarvestuses võitis 68 startinu hulgas kümne sõidu kokkuvõttes leedukas Vejas Strelciunas, teine oli võitja kaasmaalane Ernestas Juškevicius ja kolmas lätlane Eduards Plavinš. Eesti parimana sai pärnakas Hendrik Holtsmann neljanda tulemuse.

Klassis Laser 4,7 tuli Pärnu poiss, mullu Zoom8 paadil Euroopa meistritiitli võitnud Keith Luur leeduka Radvilas Janulionise järel teiseks. Kolmanda koha vääriliselt purjetas võitja klubikaaslane Paulina Pekunaite. Pärnu treeneri Uku Kuuse käealustest mahtus esikümne hulka veel pealinna poiss Melvin Aasav, kes saavutas kaheksanda tulemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles