Tihemetsa krossi starti tuli 240 võistlejat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tihemetsas Lauri krossirajal peeti Eesti hobikrossiklubi (EHKK) karikasarja teine etapp.

Päev algas ilusa ilmaga ja super rada meelitas hommikusse ajasõitu 240 võistlejat. Kella 11st alates kostitas ilmataat kõiki juba korraliku vihmaga. Et sadu kestis kogu päeva, muutusid rajaolud iga sõiduga raskemaks ja nii tuli ühishääletuse tulemusena teine sõiduvoor ära jätta.

MX A+ Juniori klasside ühisstardis väljus stardikurvist esimesena Aleksei Vinogradov, kellel tihedalt kannul Aigar Leok. Üsna pea möödus Leok Vinogradovist ja asus sõitu juhtima, viimasena mainitu selja taga olid omakorda ohtlikult lähedal Vjatšeslav Golovkin ja Rogert Room. Sõidu edenedes tegi head tempot Room, võttis varsti sisse kolmanda positsiooni Golovkini ees ja astus Vinogradovi kandadele. Paar ringi enne sõidu lõppu möödus Room ka Vinogradovist ja tegi sellega üsna tugevas konkurentsis oma karjääri ühe parema sõidu. Poodiumile mindigi Leoki (Sõmerpalu MK) juhtimisel, teine oli Room (Motodepoo Kawasaki) ja kolmas Vinogradov (Addinol Honda). Samal ajal startinud juunioridest oli parim Jan Jakobson, teine Daniil Balandin ja kolmas Aaron Nau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles